TATA ȘI FIUL – Merlot barrique sec

40,00 lei

Comandă de 300,00 lei și ai livrare GRATUITĂ oriunde în țară!
In acest moment se mai uita 4 useri la acest produs

Descriere

Unul dintre exemplarele cele mai reușite de Merlot sec românesc, mai cu seamă dintre cele provenind din DOC-ul Nicorești. Vinul este amplu, complex și bogat atât aromatic cât și gustativ. Etalează frumos impresiile caracteristice soiului de vișină coaptă, coacăze și trandafir, gustul catifelat și mediu corpolent fiind generos în tonuri de fructe uscate, vișinată, pudră de cacao și rom, impresia vanilată lăsată de maturarea vinului în baric simțindu-se vibrant în post gust.

Se spune despre diamante că sunt cele mai bune prietene ale fetelor. Această celebră butadă a Marilynei Monroe se poate extinde fără greș la lemnul de stejar în legătură cu soiul Merlot. Avem aici un Merlot maturat în butoi de stejar românesc (225 L) care se remarcă prin finețe și putere în același timp. Ca o mână de fier îmbrăcată într-o mănușă de catifea. Soiul nobil face restul. Merită încercat!

Vinul, această licoare miraculoasă, dezvăluie întotdeauna degustătorului câte ceva despre istoria sa. Gama Tata și Fiul reprezintă vinul care transmite din tată în fiu secretul vinului bun.

DOC-CMD
Podgoria Nicorești

40,00 lei

Comandă de 300,00 lei și ai livrare GRATUITĂ oriunde în țară!
In acest moment se mai uita 4 useri la acest produs

Caracteristici

Tip

Culoare

Soi struguri

Podgoria

Ambalare

An

2020

Treapta de calitate

D.O.C-C.M.D Nicoresti

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.