TATA ȘI FIUL – Roze sec

45,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Fetească Neagră & Cabernet Sauvignon 

Una dintre cele mai frumoase ocazii care ni s-au oferit nouă, românilor, a fost aceea de a putea alătura Cabernetul – regele vinurilor roșii, cu Fetească Neagră – soiul nostru național, într-un vin de sine stătător cum pe lume multe altele nu-s.

Și, da, e un rose! Deschizând acest vin veți întâlni, în regatul prospețimii, puterea Cabernetului cu acel caracter duios al Feteștii Negre de care sigur ați auzit vorbindu-se. Rezultatul e un vin rose plăcut băutorului, cu întrebările care se nasc sorbindu-l: ce-mi place mai mult – ca e puternic și bărbătesc, pe de-o parte, sau că mă face să simt gusturi suave, ce-mi aduc aminte de trăiri încă proaspete, calde și dragi, de pe vremea în care încă nu beam?

Vinul, această licoare miraculoasă, dezvăluie întotdeauna degustătorului câte ceva despre istoria sa. Gama Tata și Fiul reprezintă vinul care transmite din tată în fiu secretul vinului bun.

DOC-CMD
Podgoria Nicorești

45,00 lei

Stoc epuizat

Caracteristici

Tip

Culoare

Soi struguri

,

Podgoria

Ambalare

An

2021

Treapta de calitate

D.O.C-C.M.D Nicoresti

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.