TATA ȘI FIUL DESERT – Tămâioasă Românească dulce

60,00 lei

Comandă de 300,00 lei și ai livrare GRATUITĂ oriunde în țară!
In acest moment se mai uita 2 useri la acest produs

Descriere

Cine n-a băut duminica, la sfârșit de masă, o Tămâioasă Românească tonică și crocantă în registrul dulce, degeaba s-a ostenit să mănânce! Acest soi de strugure parcă e făcut special să pună în valoare plăcintele moldovenești cu brânză dulce și stafide, sau, mai extravagant, plăcintele sărate de origine grecească, acelea cu telemea untoasă și spanac. Ideea grozavă este fie să combini struguri din acest soi cu preparatele gastronomice de mai sus (cum fac francezii, care nu se despart nicicând de măr cu brânză), fie să savurezi alături de aproape orice îți trece prin cap, un vin de Tămâioasă Românească dulce, foarte bine răcit. Cel de față, face cinste soiului și zonei din care provine, fiind un vin extrem de reușit.

Vinul, această licoare miraculoasă, dezvăluie întotdeauna degustătorului câte ceva despre istoria sa. Gama Tata și Fiul reprezintă vinul care transmite din tată în fiu secretul vinului bun.

Indicație geografică Dealurile Moldovei

60,00 lei

Comandă de 300,00 lei și ai livrare GRATUITĂ oriunde în țară!
In acest moment se mai uita 2 useri la acest produs

Caracteristici

Soi struguri

Culoare

An

Tip

Podgoria

Ambalare

Treapta de calitate

Indicatie Geografica Dealurile Moldovei

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.