Chardonnay & Sauvignon Blanc sec Bag-in-Box 2l

34,00 lei

Comandă de 300,00 lei și ai livrare GRATUITĂ oriunde în țară!
In acest moment se mai uita 5 useri la acest produs

Descriere

Asamblajul de Chardonnay cu Sauvignon Blanc (regele și regina soiurilor albe) face îndeobște vinuri memorabile în registrul sec. Când strugurii provin dintr-o vie matură și perfect îngrijită, ca cea din Cotești, vinul obținut este cu adevărat remarcabil. Culoarea aurie cu inflexiuni verzui indică un vin cu pedigree nobil, aromele bogate din registrul floral-fructat (soc, citrice, ananas, grapefruit) promit o frumoasă aventură gustativă, aceasta din urmă răsplătind degustătorul cu zeci și zeci de nuanțe suculente și delicioase pornind de la impresia de pepene galben și isprăvind cu fructe tropicale (lychee și papaya) cu un finish generos, lejer condimentat.
Știm bine că o să vă placă acest vin, pentru că el îmbină caracterele a două soiuri exepționale: regele și regina vinurilor albe care și-au reunit calitățile într-un vin de excepție. El împarte generos corpolența și caracterul seducător al Chardonnay-ului cu spiritul sprințar a Sauvignon-ului blanc, soi semiaromatic, care și conduce în valsul creat de asamblajul dintre aceste vinuri frumoase. În realizarea acestui vin, cele două soiuri au fost vinificate separat, Chardonnay-ul fiind înnobilat prin fermentație malolactică, așa cum se face la vinurile mari, să devină memorabile. E un vin de ocazie, pe care vi-l oferim la un preț de fiecare zi!

Vinul, această licoare miraculoasă, dezvăluie întotdeauna degustătorului câte ceva despre istoria sa. Gama Tata și Fiul reprezintă vinul care transmite din tată în fiu secretul vinului bun.

Indicație geografică Dealurile Moldovei

34,00 lei

Comandă de 300,00 lei și ai livrare GRATUITĂ oriunde în țară!
In acest moment se mai uita 5 useri la acest produs

Caracteristici

Tip

Culoare

Soi struguri

Podgoria

Ambalare

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.