TATA ȘI FIUL – Băbească neagră sec – Ediție limitată 2020

50,00 lei

Comandă de 300,00 lei și ai livrare GRATUITĂ oriunde în țară!
In acest moment se mai uita 4 useri la acest produs

Descriere

Băbeasca Neagră este un soi de strugure rar, cultivat și vinificat de relativ puțini producători din România și care are potențialul de a oferi vinuri de corp mediu cu expresie complexă și caracter jucăuș, asemănător renumitului soi italian Nebbiolo, din care se face uriașul vin Barolo.

Băbeasca Neagră  DOC Nicorești – Ediție limitată este un vin roșu, sec, de culoare rubiniu închis, având profil aromatic dominant de fructe negre de pădure (afine), fruct confiat (smochine) și condiment (nucșoară fină și nuanțe de scorțișoară). Se simt frumos integrate notele secundare de vanilie și ciocolată ale baricului, gustul vinului fiind mai degrabă amplu, catifelat, frumos stratificat și etalând un finish lung și cald marcat de note sobre de ciocolată neagră, piele și roșcove.

Vinul, această licoare miraculoasă, dezvăluie întotdeauna degustătorului câte ceva despre istoria sa. Gama Tata și Fiul reprezintă vinul care transmite din tată în fiu secretul vinului bun.

DOC-CMD
Podgoria Nicorești

50,00 lei

Comandă de 300,00 lei și ai livrare GRATUITĂ oriunde în țară!
In acest moment se mai uita 2 useri la acest produs

Caracteristici

Culoare

Soi struguri

Podgoria

Ambalare

An

2020

Tip vin

Sec

Treapta de calitate

D.O.C-C.M.D Nicoresti

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.