TATA ȘI FIUL – Muscat Ottonel demisec

40,50 lei

Stoc epuizat

Descriere

Un Muscat de Cotești de o rară eleganță, vinificat în registrul demisec, care surprinde degustătorul prin finețea și complexitatea nuanțelor pe care le îmbracă. Culoare superbă – aur de 14K, paletă aromatică ce redă fidel tipicitatea de soi (trandafir, mere domnești și caprifoi) îmbogățită cu impresii exotice de lychee și mango, gust perfect echilibrat în care se simt aproape fizic fructele de mai sus și un final curat, prelung și proaspăt, amintind de mustul din struguri abia zdrobiți.
Am ales pentru dumneavoastră un vin proaspăt și expresiv, cu o culoare galben pai, care îmbină armonios aromele specifice soiului (trandafir, piersică și flori de tei) cu subtonuri onctuoase de miere, flori de salcâm și rubarbă. Gustul fin este pus în valoare de caracterul savuros al soiului și de aciditatea vioaie, care îi evidențiază prospețimea.
Se recomandă a se consuma la o temperatură de 6-8°C alături de mâncăruri tradiționale românești (sarmale, stufaturi), pește cu legume și deserturi cu brânză dulce și cremă de vanilie sau de fistic.

Vinul, această licoare miraculoasă, dezvăluie întotdeauna degustătorului câte ceva despre istoria sa. Gama Tata și Fiul reprezintă vinul care transmite din tată în fiu secretul vinului bun.

DOC-CMD
Podgoria Cotești

40,50 lei

Stoc epuizat

Caracteristici

Tip

Culoare

Soi struguri

Podgoria

Ambalare

Treapta de Calitate

D.O.C-C.M.D Cotesti

SKU: 6423463000150 Categorie: Etichete: , , , ,
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.