TATA ȘI FIUL – Chardonnay sec

40,50 lei

Stoc epuizat

Descriere

Obținut din struguri atent selecționați, acest vin sofisticat și complex îmbină armonios notele intense de fructe exotice cu aromele florale, ce învăluie armonios textura onctuoasă datorată fermentației malolactice.
Un vin de Chardonnay bine răcit e ca o drumeție de vară, răcorită pe neașteptate de o ploaie scurtă și revigorantă, care te face să simți cum totul în jurul tău renaște odată cu tine. Vinul, sec, are, olfactiv, un debut floral foarte generos (iasomie și floare de portocal), și o evoluție surprinzătoare în zona fructată (caise coapte), totul pe un fond vegetal, extrem de plăcut. Gustativ, vinul este tonic, cu o frumoasă structură minerală, alcoolul generos și aciditatea înaltă fiind ponderate de un corp destul de generos. Finish-ul vinului este curat și complex, cu impresii amintind de marțipan combinat cu sorbet de pepene galben sau caise.

Acest vin se servește la o temperatură de 10-12°C alături de brânzeturi maturate, pește gras, carne slabă de porc la cuptor, sufle-uri și deserturi tradiționale românești.

Vinul, această licoare miraculoasă, dezvăluie întotdeauna degustătorului câte ceva despre istoria sa. Gama Tata și Fiul reprezintă vinul care transmite din tată în fiu secretul vinului bun.

DOC-CMD
Podgoria Cotești

40,50 lei

Stoc epuizat

Caracteristici

Tip

Culoare

Soi struguri

Podgoria

Ambalare

An

2021

Treapta de calitate

D.O.C-C.M.D Cotesti

SKU: 6423463000457 Categorie: Etichete: , , , ,
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.